Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques® Practitioner)

Κόστος συμμετοχής και όροι πληρωμής

Το κόστος συμμετοχής αντικατοπτρίζει το ότι:

  • Η ομάδα εκπαίδευσης είναι μικρή, από 3 ως 6 άτομα.
  • Τα μαθήματα διαρκούν τέσσερις ολόκληρες ημέρες (36 ώρες)
  • Ο εκπαιδευτής ασχολείται προσωπικά με κάθε εκπαιδευόμενο και εκτός μαθήματος και είναι συνεχώς διαθέσιμος για απορίες και συμβουλές
  • Παραδίδεται πλούσιο, καλογραμμένο υλικό υψηλού επιπέδου στους συμμετέχοντες: πάνω από 150 σελίδες με θεωρία και επιπλέον μελέτες περιπτώσεων στην Ελληνική γλώσσα σε άριστη εκτύπωση με πρακτική βιβλιοδεσία.

Το κόστος είναι συνολικά 550 ευρώ. Από αυτά:

  • 150 ευρώ προκαταβάλλονται για την εγγραφή σε τραπεζικό λογαριασμό σε όποια τράπεζα σας εξυπηρετεί.
  • 300 ευρώ καταβάλλονται μέχρι και την τελευταία μέρα των μαθημάτων (τμηματική ή όλα μαζί, όπως σας εξυπηρετεί).
  • 100 ευρώ καταβάλλονται με την παράδοση του υλικού προς αξιολόγηση και βαθμολόγηση, για την πιστοποίηση, μέχρι δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Η πιστοποίηση είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους επαγγελματίες και επίσης προαπαιτούμενο για την επόμενη βαθμίδα προσχωρημένης επαγγελματικής κατάρτισης στο EFT.

Εποπτεία Ειδικού στο EFT

Για όποιον το επιθυμεί παρέχεται προαιρετικά ατομική εποπτεία επαγγελματικής εφαρμογής του EFT (πριν ή και μετά την πιστοποίηση) με κόστος 200 ευρώ για συνολικά 5 ώρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα τριών μηνών. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με καταβολή όλου του ποσού με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής, μέχρι δύο άτοκες δόσεις των 100 ευρώ για ορισμένες κάρτες).

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές με έκδοση νόμιμης απόδειξης ή τιμολογίου.

Σε περίπτωση που θέλετε να γίνει το πρόγραμμα σε δική σας ομάδα και πιθανώς και δικό σας χώρο, το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάνετε την εγγραφή σας και τη σχετική πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους γενικούς όρους συμμετοχής.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD ή AmericanExpress

> Επιστροφή στην κεντρική σελίδα περιγραφής του προγράμματος