Ατομικές συνεδρίες για βελτίωση απόδοσης, κατάργηση συναισθηματικών και ψυχοσωματικών αυτοπεριορισμών, επίτευξη στόχων

 • Έχεις κάποιο συναισθηματικό μπλοκάρισμα;
 • Σε "κυνηγάει" κάποια επώδυνη εμπειρία που δεν σε αφήνει να δοκιμάσεις ξανά, όπως μία αποτυχία στις εξετάσεις, μία ερωτική απογήτευση, ένα ατύχημα;
 • Έχεις έντονους φόβους ή φοβίες που σε εμποδίζουν να χαρείς τη ζωή σου ή να κάνεις συγκεκριμένες δραστηριότητες όπως να ταξιδέψεις, να ασχοληθείς με κάποιο σπορ, να μιλήσεις σε κοινό ή να διασκεδάσεις με φίλους;
 • Μήπως κάποιες σκέψεις, εικόνες ή φράσεις σε ταράζουν και τις αποφεύγεις;
 • Θέλεις μία άμεση ανακούφιση ή και πλήρη απαλλαγή, αν είναι δυνατό, γρήγορα, χωρίς φάρμακα, χωρίς ψυχοθεραπεία;
 • Έχεις στόχους που δεν μπορείς να επιτύχεις γιατί κάτι σε σταματάει ή σε σαμποτάρει; Είσαι αθλητής, ηθοποιός, τραγουδιστής, καλλιτέχνης, performer, συγγραφέας ή γενικά επαγγελματίας και θέλεις να ξεμπλοκάρεις και να βελτιώσεις άμεσα την απόδοσή σου;
 • Μήπως θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά κάτι μέσα σου δεν σε αφήνει ή σε σαμποτάρει; Νιώθεις σα να υπάρχει μία εσωτερική σύγκρουση;
 • Θέλεις να μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η σου την περίπτωση που μπορεί το πρόβλημα να εμφανιστεί ξανά, τουλάχιστο στο βαθμό που να μην σε εμποδίζει εκείνη τι στιγμή;

Ατομικές συνεδρίες με EFT και NLP

Παρέχουμε ατομικές συνεδρίες ακριβώς για να ανακουφιστείς ή ακόμα και να απαλλαγείς πλήρως, σε πολλές περιπτώσεις, από τέτοια προβλήματα.

Η σημαντική διαφορά του τρόπου που γίνονται οι συνεδρίες και των μεθόδων μας είναι ότι παρέχεται καθοδήγηση και ο πελάτης έχει τη δυνατότητα κάποιες από τις τεχνικές να τις εφαρμόσει και μόνος του εκτός συνεδρίας. Έτσι, ο καθένας αποκτά ένα βαθμό αυτονομίας στη διαχείριση των προβλημάτων του!

Οι ατομικές συνεδρίες βασίζονται κυρίως σε δύο μεθόδους:

 • Emotional Freedom Techniques (EFT) ή Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης. Είναι σύγχρονα εργαλεία συναισθηματικής και ψυχοσωματικής ανακούφισης και θεραπείας, που χρησιμοποιούνται και συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους, με άμεση επίδραση στο ενεργειακό μας σύστημα και στο υποσυνείδητο.
 • Neuro-Linguistic Programming (NLP) ή Νευρογλωσσικός Προγρα-μματισμός. Είναι ένα πλαίσιο εργασίας και ένα σύνολο εκπληκτικών τεχνικών για το νοητικό και συναισθηματικό μας ανα-προγραμματισμό με άμεση, βαθιά επίδραση στο υποσυνείδητο.

Μία ατομική συνεδρία διαρκεί τυπικά μία ώρα. Η πρώτη συνεδρία διαρκεί , έως 90 λεπτά. Κάθε συνεδρία μπορεί να γίνει με συνάντηση ή εξ αποστάσεως (με βιντεοκλήση μέσω διαδικτύου, π.χ. Zoom, Messenger, Viber).

Οι ατομικές συνεδρίες ΔΕΝ είναι ψυχοθεραπεία και δεν περιλαμβάνουν κάποια μορφή ιατρικής ή παραϊατρικής πράξης.  Είναι καθοδήγηση χρήσης των συγκεκριμένων τεχνικών προς άμεση επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων. Δεν παρέχουμε τέτοιες υπηρεσίες σε περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας ή σοβαρών ασθενειών (παρά μόνο και κατ' εξαίρεση και σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό ή ψυχίατρο).

Τι θα βιώσεις σε μία ατομική συνεδρία;

 • Μπορεί να νιώσεις να φεύγει από πάνω σου κάποιο "βάρος" (ή και πολλά βάρη!). Οι περισσότεροι έρχονται σε μία συνεδρία "σφιγμένοι", προβληματισμένοι, με εντάσεις και ανησυχίες, συχνά και με μεγάλη αμφισβήτηση ως προς το αν θα έχουν βελτίωση και φεύγουν χαλαρωμένοι και με καλή διάθεση!
 • Συχνά θα νιώσεις μέσα στη συνεδρία μία μεταμόρφωση, όπου κάποιο έντονα αρνητικό συναίσθημα (όπως θυμός, απογοήτευση, φόβος, κ.λπ.) μέσα σε λίγα λεπτά δίνει τη θέση του σε μία χαλάρωση ή ακόμα και κάποιο πολύ θετικό συναίσθημα. Μία αρνητική σκέψη μπορεί γρήγορα να μετασχηματιστεί σε θετική σκέψη, συνειδητοποίηση, επίγνωση, μερικές φορές ακόμα και σε αίσθηση "επιφώτησης"! Είναι πολύ πιθανό μέσα σε λίγα λεπτά να γελάς για κάτι που πριν από λίγο σου φαινόταν ως τεράστιο πρόβλημα ή νιώθεις ότι σε καταπίεζε αφόρητα.
 • Μπορεί κατά την εφαρμογή σε κάποια σωματική ενόχληση να νιώσεις τον πόνο να μετακινείται σε άλλο μέρος του σώματος ή να "πλατιάζει", να φεύγει και να έρχεται ξανά, να αυξομειώνεται πριν τελικά εξαφανιστεί τελείως. Γενικά, δουλεύουμε πολύ καλά και αποτελεσματικά όταν υπάρχουν σωματικά συμπτώματα του προβλήματος που θέλεις να ξεπεράσεις (ή που αναδύθηκε στη συνεδρία).

Ποιος κάνει τις συνεδρίες;

Οι ατομικές συνεδρίες παρέχονται από ειδικούς συμβούλους, που διαθέτουν υψηλή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται και τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Ο σύμβουλος θα φροντίσει να αναγνωριστούν επακριβώς τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη συνεδρία, θα σε προετοιμάσει κατάλληλα κατά περίπτωση, θα συζητήσει μαζί σου το ιστορικό των θεμάτων αυτών και θα δουλέψει μαζί σου με συζήτηση και καθοδήγηση στην εκτέλεση συγκεκριμένων τεχνικών.  

Επικεφαλής είναι ο Υπάτιος Βαρελάς, Life Coach, πιστοποιημένος ειδικός σε NLP και EFT, δάσκαλος του EFT και συγγραφέας σχετικών βιβλίων.

Πόσο κοστίζουν οι συνεδρίες;

Κάθε μεμονωμένη ατομική συνεδρία στα γραφεία μας ή μέσω Διαδικτύου κοστίζει 50 ευρώ, εκτός από την πρώτη που κοστίζει 60 ευρώ (λόγω αυξημένης διάρκειας).

Η πληρωμή κάθε συνεδρίας  στο γραφείο μπορεί να γίνει με μετρητά,  χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή συνεδρίας μέσω Διαδικτύου γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal.

Για συνεδρίες στο χώρο σας ή σε ειδικές συνθήκες, το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης (δείτε τις υπηρεσίες VIP που προσφέρουμε). Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις απορίες σου. Κάνε κλικ εδώ για να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD ή AmericanExpress