Κόστος  Συμετοχής στο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT - Emotional Freedom Techniques®"

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάνετε την εγγραφή σας και τη σχετική πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους γενικούς όρους συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής παρακάτω περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στο σεμινάριο.
  • Αναλυτικό πρωτότυπο εγχειρίδιο σεμιναρίου 60+ σελίδων στην ελληνική γλώσσα, γραμμένο ειδικά για το σεμινάριο.
  • Υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email για απορίες και συμβουλές εφαρμογής για τα επόμενα δύο (2) χρόνια μετά το σεμινάριο.
  • Δικαίωμα μέλους στην "Ομάδα αποφοίτων EFT" στο Facebook

Επίσης, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες μπορεί να ισχύουν ειδικές προσφορές. Αυτές φαίνονται στο ημερολογιακό πρόγραμμα και στη σελίδα προσφορές.

Κόστος ατομικής συμμετοχής

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 160 ευρώ. Για την εγγραφή ζητείται ένα μέρος αυτού του ποσού και το υπόλοιπο πρέπει να εξοφληθεί έως και την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου.

Για επιτόπου εγγραφή σε δια ζώσης διεξαγωγή (χωρίς προεγγραφή) και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, το κόστος είναι 190 ευρώ  και καταβάλλεται κατά την προσέλευση με μετρητά ή χρέωση κάρτας. Για επιτόπου εγγραφή παρακαλούμε τηλεφωνήστε πριν από την έναρξη για να μάθετε αν υπάρχουν θέσεις και να μην μετακινηθείτε άδικα.

Ειδική έκπτωση για αποφοίτους

Για όποιον έχει ήδη παρακολουθήσει το "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" της CHANGE στο παρελθόν και θέλει να συμμετέχει πάλι, ισχύει ειδική τιμή 70 ευρώ. Για την τιμή αυτή δεν ισχύουν επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις. Η πληρωμή μπορεί να γίνει εξολοκλήρου κατά την προσέλευση με μετρητά ή χρέωση κάρτας.

Ειδική τιμή εγχειριδίου για αποφοίτους

Όποιος έχει ήδη παρακολουθήσει το "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" της CHANGE στο παρελθόν μπορεί να προμηθευτεί την τελευταία έκδοση του εγχειριδίου για τους εκπαιδευόμενους μόνο με 25 ευρώ (και δωρεάν ταχυδρομική αποστολή).

Το εγχειρίδιο ανανενώνεται τακτικά και πρακτικά μετά από δύο ή περισσότερα χρόνια από τότε που παρακολουθήσατε το σεμινάριο, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και αξίζει να ενημερωθείτε, έστω και μελετώντας μόνο το νέο εγχειρίδιο με αυτό το ελάχιστο κόστος (αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το σεμινάριο).

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές με έκδοση νόμιμης απόδειξης ή τιμολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάνετε την εγγραφή σας και τη σχετική πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους γενικούς όρους συμμετοχής.

 

> Επιστροφή στην κεντρική σελίδα περιγραφής του σεμιναρίου