Έκτακτες Προσφορές!

Εδώ βρίσκετε τις έκτακτες προσφορές που κάνουμε για τις υπηρεσίες μας.

  • Προσφορά "3250EFT": Για συμμετοχή τριών ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 250 ευρώ (αντί για 360), δηλαδή έχετε έκπτωση 30%. Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 3250EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.
  • Προσφορά "4350EFT": Για συμμετοχή τεσσάρων ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 350 ευρώ (αντί για 520), δηλαδή έχετε έκπτωση 33%. Ιδανικό για μικρές ομάδες που έχουν ήδη σχηματιστεί από άλλα σεμινάρι ή εκδηλώσεις! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 3250EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.

Σημείωση: Οι προσφορές εδώ εμφανίζονται απρογραμμάτιστα και κάποιες από αυτές μπορεί να εμφανιστούν μόνο για λίγες ώρες ή μέρες! Για να τις εκμεταλλευτείτε, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή και μόλις δείτε μία προσφορά που σας ενδιαφέρει να εκδηλώσετε αμέσως ενδιαφέρον, πριν αποσυρθεί η προσφορά!

Τελευταία τροποποίηση σελίδας: 05/04/2017