Έκτακτες Προσφορές!

Εδώ βρίσκετε τις έκτακτες προσφορές που κάνουμε για τις υπηρεσίες μας.

  • Προσφορά "3270EFT": Για συμμετοχή τριών ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 270 ευρώ (αντί για 360), δηλαδή έχετε συνολική έκπτωση 90 ευρώ και σας κοστίζει μόλις 90 ευρώ το άτομο! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 3270EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα προγραμματισμένα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.
  • Προσφορά "4350EFT": Για συμμετοχή τεσσάρων ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 350 ευρώ (αντί για 520), δηλαδή έχετε συνολική έκπτωση 170 ευρώ! Ιδανικό για μικρές ομάδες που έχουν ήδη σχηματιστεί από άλλα σεμινάρια ή εκδηλώσεις! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 4350EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τα προγραμματισμένα σεμινάρια που γίνονται στην Αττική.
  • Προσφορά "5500EFT": Για συμμετοχή πέντε ατόμων μαζί στο σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" πληρώνετε σύνολο μόνο 500 ευρώ (αντί για 650), δηλαδή έχετε συνολική έκπτωση 150 ευρώ! Ιδανικό για μικρές ομάδες που έχουν ήδη σχηματιστεί από άλλα σεμινάρια ή εκδηλώσεις! Δηλώστε τη συμμετοχή σας αναφέροντας τον κωδικό 5500EFT στη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο εφόσον αναγράφεται ρητά για το συγκεκριμένο σεμινάριο (σε συγκεκριμένο μέρος και ημερομηνίες).

Σημείωση: Οι προσφορές εδώ εμφανίζονται απρογραμμάτιστα και κάποιες από αυτές μπορεί να εμφανιστούν μόνο για λίγες ώρες ή μέρες! Για να τις εκμεταλλευτείτε, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή και μόλις δείτε μία προσφορά που σας ενδιαφέρει να εκδηλώσετε αμέσως ενδιαφέρον, πριν αποσυρθεί η προσφορά!

Τελευταία τροποποίηση σελίδας: 27/09/2017