Κατάλογος σεμιναρίων για αυτοβελτίωση, προσωπική ανάπτυξη, βελτίωση δεξιοτήτων, απαλλαγή από αυτοπεριορισμούς, επίτευξη στόχων, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στον τίτλο του εφόσον είναι υπογραμμισμένος, διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Για το κόστος συμμετοχής, εφόσον αυτό δεν αναγράφεται στην σελίδα αναλυτικών πληροφοριών του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Για ομαδικές και εταιρικές συμμετοχές, ισχύουν ειδικές τιμές και προσφορές.

Σας συνιστούμε να κάνετε εγγραφή (ξεκινώντας από την αποστολή αίτηση συμμετοχής) όσο το δυνατό πιο σύντομα, για δύο πολύ σημαντικούς λόγους:

α) Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε κάθε σεμινάριο είναι περιορισμένος. Με την άμεση εγγραφή σας αποφεύγετε τον κίνδυνο να μην υπάρχει θέση τελικά για εσάς τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ιδίως αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. 

β) Η τιμή συμμετοχής (αν δεν είναι δωρεάν) είναι μικρότερη, αν εγγραφείτε νωρίτερα. Επιπλέον, επειδή η τιμή μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον, με την εγγραφή σας διασφαλίζετε την τρέχουσα τιμή συμμετοχής, οποιαδήποτε αύξηση και εάν γίνει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής.

Τις προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής των παρακάτω σεμιναρίων θα τις βρείτε στο ημερολογιακό πρόγραμμα.

EFT-PER Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT -
Emotional Freedom Techniques®

Απευθύνεται:

Σε όποιον χρειάζεται μία μέθοδο αυτο-βοήθειας, κύρια ή συμπληρωματική, για απαλλαγή από συναισθηματικά φορτία ή προβλήματα με έντονες συναισθηματικές συνιστώσες (π.χ. εντάσεις από αναμνήσεις, φοβίες οποιασδήποτε μορφής, υπερβολική ανησυχία, θυμό, θλίψη, απογοήτευση, ψυχοσωματικό πρόβλημα, κ.ά.) χωρίς φάρμακα

Σε όσους θέλουν να μειώσουν ή να ανακουφιστούν από ψυχοσωματικά προβλήματα, όπως ενοχλήσεις, πόνους και περιορισμούς κίνησης, που προκλήθηκαν από ή χειροτέρευσαν εξαιτίας συναισθηματικών εντάσεων και πιέσεων που "σωματοποιήθηκαν".

Στον καθένα που έχει περιοριστικές πεποιθήσεις και θέλει να τις ξεπεράσει ή έχει βάλει συγκεκριμένους στόχους τους οποίους αυτο-σαμποτάρει ή αδυνατεί να κυνηγήσει λόγω συναισθηματκών αυτοπεριορισμών. Σε όποιον θέλει να βελτιώσει τη ζωή του άμεσα και γρήγορα με το να αποκτήσει περισσότερη ηρεμία, μεγαλύτερο αυτοέλεγχο συναισθημάτων και συμπεριφορών, λιγότερη "αρνητική ενέργεια", πιο ξεκάθαρη σκέψη με λιγότερα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, μικρότερο συναισθηματικό φορτίο από το παρελθόν, κ.ο.κ.

Περιεχόμενο:

Εισαγωγή στο EFT, βασικές αργές, βασικές τεχνικές, οδηγίες και συμβουλές για χρήση σε διάφορες περιπτώσεις και στην καθημερινότητά μας, πολλά παραδείγματα, βιωματικές ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής.

 

 

EFT-PRAC Επαγγελματική κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques®)

Απευθύνεται:

Στους επαγγελματίες υποστήριξης και υποβοήθησης ανθρώπων για αποκατάσταση ψυχικής υγείας ή προσωπική ανάπτυξη (ψυχοθεραπευτές, συμβούλους, κοινωνικούς λειτουργούς, εναλλακτικούς θεραπευτές, καθοδηγητές, κ.λπ), που θέλουν ένα εργαλείο ταχείας θεραπείας και βοήθειας του πελάτη (το οποίο να μπορεί σε κάποιο βαθμό να χρησιμοποιήσει και μόνος του, αν χρειαστεί).

Σε όσους θέλουν να εφαρμόσουν το EFT σε άλλους, για τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν προβλήματα συναισθηματικά και ψυχοσωματικά.

Αντίστοιχο των EFT Level 1 και EFT Level 2 των AAMET, EFTUniverse, ACEP ή TheAMT.

Περιεχόμενο:

Τι είναι το EFT, σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται και πώς. Βασικές τεχνικές, παραδείγματα, συντομεύσεις. Τα κλειδιά της επιτυχίας. Πώς να ξεπεράσετε τυχόν αποτυχία. Θέματα εφαρμογής από επαγγελματίες. Συνδυασμός με άλλες μεθόδους και θεραπευτικά πλαίσια.

 

 

EFT-ADV Προχωρημένη Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT
(Emotional Freedom Techniques)

Απευθύνεται:

Σε όσους ενδιαφέρονται για την προχωρημένη επαγγελματική χρήση του EFT και και έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Επαγγελματικής κατάρτισης EFT (είναι προαπαιτούμενο).

Αντίστοιχο του EFT Level 3 των AAMET, EFTUniverse, ACEP ή TheAMT.

Περιεχόμενο:

Προχωρημένα θέματα εφαρμογής του EFT. Κατάργηση περιοριστικών πεποιθήσεων. Πρόσθετα/εναλλακτικά σημεία κτυπημάτων. Πρόσθετες τεχνικές. Αποκάλυψη κεντρικών ζητημάτων. Προχωρημένες τεχνικές για ψυχοσωματικά προβλήματα.

 

 

CAR01 Εύρεση εργασίας: Μυστικά, αλήθειες, τεχνικές

Απευθύνεται σε:

Τελοιόφοιτους, αποφοίτους, εργαζόμενους, ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και οποιονδήποτε αναζητά θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Περιεχόμενο:

Η πραγματικότητα στην αγορά εργασίας. Προβλήματα και λύσεις. Τρόποι εξεύρεσης θέσεων και μέθοδοι προσέγγισης. Βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή. Προσέγγιση εργοδότη. Προετοιμασία και παρουσία στις συνεντεύξεις πρόσληψης. Δοκιμασίες πρόσληψης. Followup σε διάφορα στάδια. Αρχείο καριέρας.

 

 

CAR02 Επιβίωση στη δουλειά και προώθηση καριέρας

Απευθύνεται σε:

Όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, κυρίως του ιδιωτικού τομέα.

Περιεχόμενο:

Συμπεριφορά μετά την πρόσληψη. Αποτελεσματική αντιμετώπιση προϊσταμένου, συναδέλφου, υφισταμένου. Χειρισμός ειδικών τύπων ανθρώπων. Αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, εμπλοκών και επιπλοκών στο χώρο εργασίας. Προσωπική προβολή και δημιουργία θετικής εικόνας. Προσωπική κάλυψη έναντι ευθυνών. Δημιουργία και εκμετάλλευση ευκαιριών καριέρας στο χώρο εργασίας και στην αγορά εργασίας γενικότερα. Μισθολογική εξέλιξη και μεγιστοποίηση απολαβών. Εντοπισμός και αντιμετώπιση εσωτερικών ανταγωνιστών. Φιλίες, συμμαχίες και αντιπαλότητες στο χώρο εργασίας. Χειρισμός πληροφοριών εργασιακού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Τήρηση ισορροπιών. Πρόληψη και αντιμετώπιση καταστροφικών λαθών.

 

 

MAN01 Έξυπνη διαχείριση χρόνου

Απευθύνεται σε:

Όλους όσους είναι "υπερφορτωμένοι" με δραστηριότητες, όσους αγχώνονται  με τις δουλειές που έχουν και "δεν προλαβαίνουν", όλους τους δραστήριους εργαζόμενους, μάνατζερ, στελέχη, όλους τους ανθρώπους που η ζωή τους έχει γίνει πολύπλοκη και αγχωτική.

Περιεχόμενο:

Τα κλειδιά της διαχείρισης του χρόνου. Αντίληψη και εκμετάλλευση του χρόνου. Χαρακτηριστικά των δραστηριοτήτων. Στοχοθεσία και προγραμματισμός. Προτεραιότητες και επιλογές. Εμπόδια στη σωστή εκμετάλλευση του χρόνου. Προγραμματισμός μακροπρόθεσμος, εβδομαδιαίος, ημερήσιος. Δημιουργία προσωπικού συστήματος εκμετάλλευσης χρόνου. Κλέφτες χρόνου, απρόοπτα, αλλαγές. Αυτοπειθαρχία. Αντιμετώπιση της αναβλητικότητας.