Ηλεκτρονική πληρωμή συμμετοχής

Εφόσον:

 1. Έχετε ήδη επικοινωνήσει μαζί μας για τη συμμετοχή σας σε κάποιο από τα προγράμματά μας,

 2. σας ενημερώσαμε για το ακριβές αντίτιμο που πρέπει να καταβάλετε και

 3. θέλετε να πληρώσετε με κάρτα (VISA, VISA Electron ή MASTERCARD) ή με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού που έχετε στην Τράπεζα Πειραιώς,

μπορείτε από αυτή τη σελίδα να προχωρήσετε σε άμεση πληρωμή.

Η πληρωμή θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας winbnak easypay της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς ποτέ να έρθουν σε γνώση μας τα στοιχεία της κάρτας ή του λογαριασμού σας.

Έχετε τη δυνατότητα, μέσω του easypay, να πληρώσετε με χρέωση:

 • Της πιστωτικής σας κάρτας τύπου VISA.

 • Της πιστωτικής σας κάρτας τύπου MASTERCARD.

 • Της χρεωστικής σας κάρτας τύπου VISA ELECTRON (άμεση αφαίρεση του ποσού από το λογαριασμό σας).

 • Του τραπεζικού σας λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η διαδικασία πληρωμής είναι η εξής: 

 1. Πρώτα, να έχετε κάπου γραμμένα μπροστά σας την επωνυμία "CHANGE", τον κωδικό/τίτλο του προγράμματος, το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία διεξαγωγής εκκίνησης αν διαρκεί περισσότερες από μία ημέρες).

 2. Αν θέλετε να πληρώσετε μέσω Internet, κάνετε κλικ εδώ. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα νέο παράθυρο, από τον δικτυακό τόπο easypay.gr της Τράπεζας Πειραιώς, και εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Στο πεδίο "Αιτιολογία πληρωμής" συμπληρώστε τον κωδικό του προγράμματος ή της εκδήλωσης (όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα ή στη σελίδα περιγραφής του) και την ημερομηνία διεξαγωγής (ή εκκίνησης, αν διαρκεί περισσότερες από μία ημέρες). Π.χ. για το σεμινάριο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" στις 2 Ιανουαρίου 2010, συμπληρώστε: EFT-PER 2/1/10

 3. Αν προτιμάτε να το κάνετε τηλεφωνικά, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 18 28 38 ή (αν καλείτε από κινητό) 210 32 88 000. Ακολουθήστε τις φωνητικές οδηγίες για να επιλέξετε την υπηρεσία easypay και όταν μιλήσετε μεεκπρόσωπο της Τράπεζας, δηλώστε ότι θέλετε να γίνει χρέωση για CHANGE και δώστε του τα στοιχεία που θα σας ζητήσει.

 4. Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας (μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα) θα γίνει η τελική κράτηση της θέσης για το πρόγραμμα.

 5. Η απόδειξη θα εκδοθεί με τα στοιχεία σας και θα σας δοθεί αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και εφόσον δεν υπάρξει ακύρωση.

 6. Εάν γίνει ακύρωση της συμμετοχής σας, με τους προσυμφωνηθέντες όρους, θα ακυρωθεί και η χρέωση της κάρτας ή του λογαριασμού σας.